Visual Clip

Om veilig te kunnen tillen met tillift en sling, dient er met name op het moment van koppeling van sling aan tillift zorgvuldig te worden gehandeld. De sling dient niet alleen duidelijk vast te klikken maar ook zichtbaar goed gekoppeld te zijn.

De Visual Clip is hier het antwoord op en gaat verder waar de universele clip met borging is gebleven. Zodra de borging een feit is, signaleert de clip dit en worden de rode vakken op de clip groen. Vanuit alle gezichtshoeken is waar te nemen dat de clip veilig is door middel van kleur signalering, zowel door de hulpvrager als de hulpverlener.

Deze universele clip zorgt er tevens voor dat u de clip niet te ver of scheef op de paddenstoel kunt plaatsen. Wel zo veilig!

De Visual Clip is een universele clip die ook geschikt is voor andere tilliften die op de markt zijn onder de norm NEN-10535. Wij kunnen hiervoor specifiek een conformiteitsverklaring afgeven.

Prestigieuze prijs

Dat SlingCare bijzonder vernieuwend bezig is blijkt wel uit de toekenning van de Red Dot Design Award voor de Visual Clip. Dit is een internationale prijs die sinds 1955 jaarlijks uitgereikt wordt door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen. Jaarlijks worden er zo’n 11.000 inzendingen door een internationale jury beoordeeld op criteria zoals innovatie, functionaliteit en kwaliteit.

Statement by the jury:

Visual Clip impresses with an intelligent fastening mechanism that effectively supports its use. The calm colour scheme conveys a sense of security.

Veiligheid en controle, altijd met de Visual Clip!