Organisatie

SlingCare is een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de zorg. Jos Huizinga heeft meerdere innovatieve concepten succesvol in de Nederlandse markt geïntroduceerd, zoals Verzorgend Wassen en het elektrisch verrijden van tilliften.

SlingCare kijkt naar de mogelijkheden van mensen, zowel de zorgvrager als de zorgverlener, en probeert op een passende manier hier de oplossing te vinden. Het bedrijf denkt in oplossingen.

Het SlingCare Team is deskundig en de specialist als het gaat om Slings (tilbanden). Het team bestaat uit ervaren mensen die hun sporen in de zorg hebben verdiend. Doordat wij onze producten zo hebben aangepast aan de Nederlandse man en vrouw zijn wij in staat u een gedegen oplossing te bieden. Wij kunnen uiteraard u ook onze Tailor Made slings aanbieden.

Wij brengen u graag ons overzichtelijke SlingCare Concept met de daaruit gerelateerde producten onder de aandacht. Ga met ons het avontuur aan om de kwaliteit van zorg te verbeteren waarbij ‘veiligheid’ en ‘ontzorging’ continue aandachtspunten zijn.

Wij ontzorgen u graag!

Het SlingCare Team