Total Toilet Concept

Hulpmiddelen voldoen, echter we moeten er zorg voordragen dat de hulpmiddelen aansluiten bij de mogelijkheden van de zorgvrager. Tot voor kort was er nog geen goede oplossing indien de zorgvrager door beperkingen niet meer naar het toilet kon.  Het concept is ontwikkeld om hier meer mogelijkheden te geven aan de zorgvrager en ook duidelijk inzicht te geven wanneer welke oplossing kan worden gebruikt.

SlingCare heeft een doorbraak gecreëerd en een tweetal geheel nieuwe Slings ontwikkeld die goed in het concept passen. De Slings zorgen ervoor dat de zorgvrager meer ruimte krijgt daar waar het nodig is. De functionaliteit is dus sterk verbeterd t.o.v. de normale toilet slings. Daarnaast zijn de slings zo ontworpen dat de transfer zo comfortabel mogelijk verloopt. Deze Slings kregen de namen Inco Combi en Inco mee. De naam van de Sling benadrukt nog eens de extra ruimte tijdens verzorgingsmomenten.

Het integreren van dit concept binnen uw organisatie zal leiden tot betere afgestemde transfers van zorgvragers naar mogelijkheden en zal u direct meer tijd opleveren.