Luna Plafondlift

De Luna plafondlift is een innovatief design dankzij unieke vormgeving en uitstekende kenmerken. De Luna is een uniek systeem omdat het zowel een vast als een draagbaar systeem in één is. Deze flexibiliteit brengt dat u later altijd nog een andere keuze kunt maken wat de kosteneffectiviteit ten goede komt.

Luna is te verkrijgen in een 2-punts, 4-punts, of elektrisch 4-punts juk. Alles systemen hebben een veiligheid systeem waardoor de transfer veiliger wordt dan voorheen. Het 2-punts en het 4-punts juk hebben het gepatenteerde “sling lock” systeem. Deze voorkomt dat een lussenband per ongeluk kan loskomen van het juk.

Voor het elektrische 4-punts juk maakt SlingCare gebruik van de Visual Clip, ook hiermee wordt gezorgd dat de sling goed geborgd wordt aan het tiljuk. Dit geeft als resultaat dat het voor u duidelijk zichtbaar is wanneer het veilig is om de transfer in te zetten.

Tracks

Er is een uitgebreid assortiment van tracks binnen ons programma. Hierdoor kunnen we samen met u de optimale oplossing vinden in uw situatie.

C-Track

De C-Track is een innovatieve design oplossing die zich vertaald heeft in een plat muurpaneel die onopvallend geplaatst kan worden. U kunt zelf bepalen op welk moment u tot definitieve plaatsing van het systeem wilt overgaan. Deze handeling is niets meer dan alleen de traverse track in het muurpaneel te hangen en u heeft een volledig X, Y systeem gerealiseerd. Een groot voordeel van deze wandoplossing is dat er geen twee rails meer boven elkaar hoeven te hangen waardoor er veel meer rekening wordt gehouden met de omgeving. De C-track is eenvoudig te installeren.

E-Track

De E-track heeft dezelfde voordelen als beschreven bij de C-Track echter de E-Track kan beter met grotere ruimtes overweg. Een extra functie is het profiel aan de onderzijde, deze maakt het mogelijk om foto’s of andere muurdecoraties op te hangen zonder te boren in de muren. Een afdekplaat op de E-Track zorgt ervoor dat u een gesloten wandpaneel ziet. De schroeven en eventuele elektrische kabels zijn voor u niet zichtbaar. De traverse is zo uitgevoerd dat er een telescopisch track wordt toegevoegd. Deze zorgt ervoor dat indien er verschillen zijn in de breedte van de kamer deze  moeiteloos worden gecompenseerd door de E-Track.

Mobile Flex

De Mobile Flex is bedoeld om in acute situaties direct een persoonsgebonden oplossing te bieden. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn indien een hulpvrager ineens getroffen wordt door mobiliteitsbeperkingen of waarbij er sprake is van zwaarlijvigheid.

De Mobile Flex kenmerkt zich door een persoonsgebonden oplossing voor een langer termijn zonder dat er nu voor een permanente oplossing wordt gekozen.

Dit systeem staat al op wielen en is zeer snel geïmplementeerd in de zorgsituatie. De breedte en hoogte laat zich snel aanpassen. Er zijn twee uitvoeringen, het verschil zit met name in de maximale breedte. Er is een versie van maximaal 3 meter breedte en er is een versie van maximaal 4 meter breedte. U kunt tot 275 kg tillen met de Mobile Flex.

Daarnaast is de Mobile Flex ook verkrijgbaar in een 4-poots systeem met een maximaal bereik van 4×4 meter.

De Mobile Flex is eigenlijk een must voor elke organisatie om in urgente situaties direct adequaat te kunnen handelen.

Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden omtrent De Luna, de tracks en de Mobile Flex. Ook voor een prijsopgave kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.